Actueel

Wij duiden als VHP2 op deze plek het nieuws en de actualiteit en plaatsen het daarmee in het kader van onze dienstverlening aan onze leden. Wij nodigen onze leden nadrukkelijk uit om op het nieuws te reageren. 

Organisaties spelen in op nieuwe markten waarin producten en diensten in steeds grotere variatie en op grotere schaal worden aangeboden. Fusies, overnames en reorganisaties brengen grote veranderingen teweeg. Dit vereist van medewerkers een grote mate van flexibiliteit, en van ons als vakbeweging aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. In deze rubriek houden wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws op dit gebied, nationaal en internationaal.

Nieuws over onderhandelingen binnen ons netwerk van bedrijven: Philips, Fokker, Siemens, Stork, ASML en NXP en de sectoren waarin wij actief zijn. De volledige actuele versie van de CAO is terug te vinden bij diensten. collectieve belangenbehartiging, CAO's per bedrijf.


Wie wordt de nieuwe Professional van het Jaar 2017?

woensdag 27 september 2017 | Wie wordt de nieuwe Professional van het Jaar 2017?

De Vakcentrale voor Professionals (VCP) kiest op 23 november de Professional van het Jaar. Wellicht wordt dat iemand uit onze eigen organisatie! De meer dan vijftig organisaties die bij de VCP zijn aangesloten worden opgeroepen binnen hun achterban op zoek ... lees verder


maandag 25 september 2017 | Women@VHP2

Op 14 november vindt er in ons kantoor aan de Ruusbroeclaan 21 Eindhoven weer een bijeenkomst plaats van Women@VHP2. De bijeenkomst zal in het licht staan van ‘personal branding’. Ik heb jullie er... lees verder


dinsdag 19 september 2017 | Insight Adimec en Prysmian

Het is weer tijd voor Insight: VHP2-leden geven inside information over bedrijven waar ze werkzaam zijn. René Aartsen en Gerrit Cleven vertellen hoe het is om te werken bij Adimec respectievelijk Prysmian.

lees verder


donderdag 14 september 2017 | CSP Philips

Philips heeft plannen voor organisatorische wijzigingen. Deze plannen leiden in de komende jaren mogelijkerwijs tot het verlies van arbeidsplaatsen. Omdat de plannen de looptijd  van het huidige Centraal Sociaal Plan (CSP) overstijgen heeft Philips ons... lees verder


woensdag 13 september 2017 | CAO Innolux

Met grote meerderheid hebben jullie ingestemd met de loonsverhoging van 1,5%. Er van uitgaande dat ook de achterban van het FNV heeft ingestemd betekent dit dat er een nieuwe Cao geldt tot en met 31 juli 2018.


vorige  2 van 49  volgende