Insight Adimec en Prysmian

dinsdag 19 september 2017

Het is weer tijd voor Insight: VHP2-leden geven inside information over bedrijven waar ze werkzaam zijn. René Aartsen en Gerrit Cleven vertellen hoe het is om te werken bij Adimec respectievelijk Prysmian.

René Aartsen heeft een lange technische loopbaan doorlopen bij Philips en Thales alvorens in 2000 bij Adimec van start te gaan, wederom met het zwaartepunt in de techniek. René zal ingaan op de aard en historie van het bedrijf, de tijden rond de kredietcrisis en de overgang naar de Cao-Metalektro.

Gerrit Cleven is als process engineer in dienst bij Prysmian Eindhoven. Daarnaast is hij ook nog trainer/coach. Gerrit gaat het onder meer hebben over de overname door Prysmian van Draka, de stijl van leidinggeven bij Prysmian en wat dat betekent voor de medewerkers

Zowel Rene als Gerrit zijn allebei lid van de VHP2. Ze vertellen dus geen PR-verhaal, maar schetsen een realistisch beeld van de bedrijven waar ze werkzaam zijn. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Deze bijeenkomst wordt gehouden op: 

Datum:                Donderdag 19 oktober 2017

Plaats:                  VHP2 kantoor te Eindhoven

Tijd:                      17.00 uur tot (uiterlijk) 19.00 uur

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@vhp2.nl en in deze mail duidelijk te vermelden dat je je voor deze bijeenkomst aan wil melden. Wil je daarbij ook aangeven of je een collega gaat meenemen die op deze laagdrempelige wijze de VHP2 wil leren kennen? Meld je snel aan want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

vorige  terug naar overzicht