Job Finding Work Team start VEEL!

Het Job Finding Work Team -een  initiatief van en voor VHP2-leden die zelf de regie nemen en elkaar ondersteunen bij het vinden van een geschikte functie- bestaat nu inmiddels ruim 1 jaar.  De VHP2 faciliteert het team door leden met elkaar te verbinden en het aanbieden van een netwerk. Het team is succesvol: mensen vinden werk of boeken progressie in hun zoektocht naar het vinden van werk. De leden van het team nemen zelf de regie over hun eigen inzetbaarheid en maken daarbij gebruik van de kennis, vaardigheden en het netwerk van je collega’s van de VHP2.  Het team presenteert zich nu ook als collectief naar buiten onder de merknaam VEEL dat staat voor Verbindend, Expertise, Ervaring en Leiderschap.

Specifieke branches, bedrijven en werving- en selectiebureaus worden actief benaderd om potentiele werkgevers te informeren over de toegevoegde waarde van deze hoogopgeleide professionals. Een mooi staaltje ondernemerschap dat helemaal aansluit bij de nieuwe koers van de VHP2: nieuwe samenwerkingsvormen mogelijk maken door het bieden van platforms .

Het Job Finding Work Team komt elke 2 weken bij elkaar op de woensdag van 16.00 uur tot 18.00 uur in de vergaderruimte van het VHP2 kantoor.

Het team bestaat gemiddeld uit ongeveer 15 personen waarbij de samenstelling voortdurend aan verandering onderhevig is. Dat is maar goed ook gezien het doel van het team: Het vinden van werk!

Geïnteresseerd? Neem contact op met Casper Vaandrager (040-2116222) of via info@vhp2.nl

vorige  terug naar overzicht