JOB FINDING WORK TEAM!

dinsdag 26 mei 2015

Het Job Finding Work Team! Een initiatief van en voor VHP2-leden die zelf de regie nemen en elkaar ondersteunen bij het vinden van een geschikte functie.

Het vinden van een voor jou passende functie kost tijd en energie. De VHP2 faciliteert hierbij ondersteuning door leden met elkaar te verbinden en het aanbieden van een netwerk. Deze manier van werken blijkt in de praktijk enorm succesvol te zijn. Je neemt zelf de regie over je eigen inzetbaarheid en maakt daarbij gebruik van de kennis, vaardigheden en het netwerk van je collega’s van de VHP2. Inmiddels hebben er al 3 bijeenkomsten plaats gevonden en deze zijn door de deelnemers unaniem als uitermate nuttig beoordeeld. Met name het feit dat je in dezelfde branche werkt en functies bekleedt van gelijk niveau wordt als toegevoegde waarde gezien.

Woensdag 27 mei a.s. van 16.00 uur tot 18.00 uur vindt er wederom een bijeenkomst plaats van Het Job Finding Work Team. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de vergaderruimte van het VHP2 kantoor. Je bent van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen en introducees zijn welkom. Let op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar! Meld je aan via info@vhp2.nl

Voor vragen kan je terecht bij Casper Vaandrager 040-2116222/info@vhp2.nl

vorige  terug naar overzicht