LinkedIn training in Eindhoven

maandag 17 november 2014

Eerder dit jaar heeft  Aaltje Vincent ons in sneltreinvaart kennis laten maken met de mogelijkheden van LinkedIn en dat je daar niet vroeg genoeg mee kunt beginnen.  Maar hoe start je nu écht zélf met LinkedIn?

In samenwerking met Roeland Topée van ZINplicity nodigen we je uit om deel te nemen aan de PC Workshops LinkedIn Basis. Het is een échte doe workshop, waarbij de theorie heel kort aan bod komt. Het is vooral de bedoeling dat je onder begeleiding zélf op je eigen laptop aan de slag gaat met je LinkedIn Profiel.

In deze LinkedIn workshop gaan we stap voor stap door de basis van LinkedIn en geven we je een vliegende start bij het maken  van je profiel. We laten we zien hoe je van op LinkedIn een dynamisch profiel maakt en hoe je je zichtbaarheid binnen en buiten je netwerk vergroot.
We houden de groep klein (max. 16 personen),  zodat we voldoende aandacht kunnen geven aan individuele vragen.

Na het volgen van deze workshop heb je:

Een eigen (verbeterd) LinkedIn Profiel
En inzicht in:
- werken met LinkedIn
- zelf optimaliseren van je persoonlijke pagina
- hoe je aanbevelingen (recommendations) geeft en vraagt
- hoe je van je profiel een dynamisch profiel maakt en je zichtbaarheid vergroot
- het gebruik van groepen op LinkedIn
- vergroten en delen van kennis via LinkedIn
- vinden van vacatures op LinkedIn.

Voor het volgen van deze workshop is een eigen laptop nodig mét  toegang tot internet via Wi-Fi en je toegang tot email.  Daarnaast is het handig om goede digitale profielfoto  mee te nemen én je CV, zodat je gelijk je profiel kunt bijwerken.  Deze workshop duurt circa drie uur, waarvan maximaal 1 uur theorie.

Exclusief aanbod VHP2 leden (én introducés)

Aan onze VHP2 leden vragen we een bijdrage van € 49,95. De normale prijs van deze workshop is € 100,-
Samen leren is leuker: neem  je een introducé mee, dan mag  je deze namens VHP2 ook een korting aanbieden. Deze betaalt dan € 69.95.

De  bijeenkomst zal gehouden worden op dinsdag 9 december van 19.00- 22.00 uur, deze bijeenkomst wordt gehouden in de vergaderruimte van de VHP2 te Eindhoven.

Aanmelden voor  deze  workshop kan door het sturen van een email naar info@vhp2.nl

vorige  terug naar overzicht