netwerk en social media

vrijdag 24 januari 2014

“Hoe kan ik mijn netwerk en social media het beste benutten

om arbeidsmarktzeker te blijven/worden?”

 Op woensdag 12 maart as., organiseert de VHP2  van 19.00 - 21.00 uur een netwerkbijeenkomst bij REGARDZ (Gele Kegels) in Eindhoven.

Als vakvereniging voor middelbaar en hoger opgeleide werknemers in de techniek werken wij aan een duurzame toekomst voor deze sector in Nederland. De VHP2 wil hierin (haar leden) faciliteren. Wij bieden je bijvoorbeeld een sterk netwerk, kennis en ervaring en onderhandelresultaten die deze visie ondersteunen.

Dat netwerk kan jij nog actiever gaan benutten om je eigen loopbaan vorm te geven. Omdat de VHP2 jullie daarbij wil ondersteunen, bieden wij onze leden en  eventuele introducés de mogelijkheid  een unieke bijeenkomst bij te wonen.

Wij hebben Aaltje Vincent (auteur van diverse boeken waaronder “Jobmarketing 2.0”) bereid gevonden om deze bijeenkomst voor jullie vorm te gaan geven. Zij is jobmarketeer en een  toonaangevend expert  in haar vak. Deze bijeenkomst biedt jullie de unieke kans om van haar een op onze leden toegespitste bijeenkomst te kunnen bijwonen.

Voor deze bijeenkomst vragen wij van onze leden een eigen bijdrage van € 10,- en van introducés een bijdrage van € 15,-. Omdat wij deze bijeenkomst alleen bij voldoende aanmeldingen laten plaatsvinden is het van belang om je vóór 31 januari 2014 aan te melden.

Je kunt je aanmelden via e-mail: info@vhp2.nl

vorige  terug naar overzicht