Netwerkbijeenkomst omgaan met veranderingen

woensdag 1 oktober 2014

Voor leden, maar ook voor niet VHP2 leden!

Datum: 19 november 2014

Aanvang 19.00 uur

Locatie Eindhoven

Pieter Iedema, Adviseur  GezondheidsmanagementDuurzame Inzetbaarheid zal een workshop over dit belangrijke onderwerp verzorgen.

Hou houd ik de regie in mijn loopbaan? Omgaan met veranderingen!

“The times are a changing”. Trends zijn langer doorwerken, toenemende automatisering, minder vaste contracten, hoge werkdruk (meer werk met minder mensen), hoog tempo van veranderingen, toenemend beroep op de eigen verantwoordelijkheid van mensen. ‘Er wordt tegenwoordig verwacht dat je fit en vitaal bent’.

In deze interactieve workshop krijg je tips hoe je de regie over je loopbaan in handen houdt. Hoe om te gaan met veranderingen. In de workshop kunnen de deelnemers zelf analyseren of de werkdruk leidt tot werkstress. Aan de orde komt:  hoe verander je mee, het belang van goed slapen en hoe je kunt leren goed te ontspannen.

Het belooft een interessante bijeenkomst te worden.

Voor deze bijeenkomst vragen wij van onze leden een eigen bijdrage van € 10,- en van introducés een bijdrage van € 15,-. Omdat wij deze bijeenkomst alleen bij voldoende aanmeldingen laten plaatsvinden is het van belang om je vóór 11 oktober 2014 aan te melden.

aanmelden kan via info@vhp2.nl

 

vorige  terug naar overzicht