VEEL!: Het Job Finding Work Team VHP2 op bezoek bij Yer

VEEL!: Het Job Finding Work Team VHP2 op bezoek bij Yer

VEEL!; Het Job Finding Work Team van de VHP2 brengt zeer ervaren, hoogopgeleide mensen in contact met nieuwe werkgevers. In dat kader vond op 28 september jl. een netwerkbijeenkomst plaats bij Yer in Eindhoven. YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals. Yer werkt onder andere voor Philips, ASML en NXP.

Voor Yer was de bijeenkomst interessant omdat ze in contact komt met een groep ervaren hoog opgeleide professionals. Voor de VHP2-leden van VEEL! is de meerwaarde dat er contacten zijn gelegd die kunnen leiden tot uitdagend werk!

VEEL! is een operationeel netwerk van ervaren hoogopgeleide professionals die elkaars employability interactief vergroten. Zij hebben ruime werkervaring in Marketing, Management, Techniek en ICT. Via VEEL! kunnen geïnteresseerden (bedrijven, W&S bureaus, detacheerders) in één keer in contact komen met dit netwerk van ambitieuze professionals.

VEEL! staat voor Verbinden, Expertise, Ervaring, en Leiderschap.

Verbinden - leggen van dwarsverbanden tussen disciplines en verbinden experts met elkaar en het delen van het netwerk

Expertise - snel, effectief oplossingen implementeren op basis van opgedane expertise

Ervaring - snel ingewerkt en breed operationeel inzetbaar ook op tijdelijke functies en projectmatige vacatures. Nuchter omgaan met problemen en komen met pragmatische oplossingen, graag nieuwe uitdagingen aangaan.

Leiderschap - ervaren seniors die leiding en sturing geven aan projecten en organisaties. Jongere medewerkers coachen en begeleiden.

VEEL! is een initiatief vanuit de VHP2, de Vakvereniging voor Hoger Personeel te Eindhoven. Vanuit VEEL! zijn inmiddels tientallen enthousiaste professionals (opnieuw) ingestroomd in de arbeidsmarkt, of op zoek naar nieuwe uitdagingen.

De leden van VEEL! komen elke 2 weken bij elkaar op de woensdag van 16.00 uur tot 18.00 uur in de vergaderruimte van het VHP2 kantoor. Het team bestaat gemiddeld uit ongeveer 15 personen waarbij de samenstelling voortdurend aan verandering onderhevig is. Dat is maar goed ook gezien het doel van het team: Het vinden van werk!

Geinteresseerd? Zie ook  https://www.vhp2.nl/nl/veel-het-job-finding-work-team-vhp2/   of neem contact op met Casper Vaandrager (040-2116222) of via info@vhp2.nl


  
 
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 

 

  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 


vorige  terug naar overzicht