VHP2-Job Finding Work Team op bezoek bij Brunel!

vrijdag 16 oktober 2015

VHP2-Job Finding Work Team op bezoek bij Brunel!

Op 14 oktober jl. was het VHP2-Job Finding Work Team te gast bij Brunel in Eindhoven met als doel om interessante bedrijven met talentvolle specialisten bij elkaar te brengen. Brunel is  gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy binnen de vakgebieden Engineering, Finance, IT, Legal, Healthcare en Marketing & Communicatie. Brunel is daarmee een zeer interessante partij voor de leden van het VHP2-Job Finding Work team dat bestaat uit hoogopgeleide specialisten. Het was zowel voor Brunel als voor de VHP2-leden een zeer nuttige bijeenkomst omdat waardevolle contacten zijn gelegd!

Het Job Finding Work Team is een initiatief van en voor VHP2-leden die zelf de regie nemen en elkaar ondersteunen bij het vinden van een geschikte functie.  De VHP2 faciliteert hierbij ondersteuning door leden met elkaar te verbinden en het aanbieden van een netwerk. Deze manier van werken werpt zijn eerste vruchten af. Teamleden vinden een baan of boeken progressie in hun zoektocht naar het vinden van werk. De leden van het team nemen zelf de regie over hun eigen inzetbaarheid en maken daarbij gebruik van de kennis, vaardigheden en het netwerk van je collega’s van de VHP2.  Met name het feit dat je in dezelfde branche werkt en functies bekleedt van gelijk niveau wordt als toegevoegde waarde gezien.

Woensdag 28 oktober a.s. van 14.30 uur tot 16.30 uur vindt  er wederom een bijeenkomst plaats van het Job Finding Work Team. Deze bijeenkomsten worden iedere twee weken gehouden in de vergaderruimte van het VHP2 kantoor. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met de VHP2;  info@vhp2.nl of 040-2116222. Let op: er zijn nog een  beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

vorige  terug naar overzicht