Vrouwen netwerk VHP2

De vrouwen van VHP2 weten wat ze willen!

In de vorige Nieuwsbrief maakte ik de constatering dat vrouwen in Nederland maar moeilijk aan de top komen. Ik vraag me af hoe dat toch kan en heb om jullie waardevolle input gevraagd. De respons was overweldigend. Hartelijk dank hiervoor!


Mij is één ding zeer helder. VHP2 laat dit onderwerp niet liggen. Onze vrouwelijke leden verdienen onze inzet. Jullie hebben mij middels de reacties inzicht gegeven hoe het voor jullie werkt en voelt. Dit heeft VHP2 doen besluiten een bijeenkomst te organiseren op 17 november 2016 vanaf 16:30 uur. Jullie input zal leading zijn aangaande de inhoud van de bijeenkomst.

VHP2 heeft in deze nauw samenwerking gezocht met VHTO. VHTO staat voor méér meiden en vrouwen in bèta, techniek en ICT. De door hen georganiseerde Girlsday 2016 was met meer dan 10.000 meiden een groot succes.


Tijdens de bijeenkomst op 17 november gaan we als vrouwen met elkaar praten over:

•    Strategische profilering in een overwegend door mannen gedomineerde werkomgeving. •    Carrière en de ‘next step’ daarin. Hoe combineer je werk en privé als vrouw in verschillende levensfases?

•    Het nut en de noodzaak van vrouwennetwerken. Wat zijn de voors ervan en wat zijn de tegens?

•    Presentatie VHTO over hun rolmodellendatabase ‘Spiegelbeeld’.

Kom op 17 november naar onze bijeenkomst en doe mee! Laat je inspireren, ga met elkaar in gesprek. Laat deze bijeenkomst een mooie kick-off zijn van meerdere door VHP2 te organiseren bijeenkomsten voor vrouwen waarbij jullie behoeften en input leading zijn. Alles met het oog op elkaar verder te brengen en het netwerk te delen. Laten we als VHP2-vrouwen laten zien dat we in deze tijd en in de toekomst denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.

Save the date! 17 november 2016 Wil je een plekje reserveren, neem dan contact op met therese.beurskens@vhp2.nl


Nadere info volgt – vrouwelijke introducées van harte welkom  

vorige  terug naar overzicht