Overname STS aan Fluor

Op donderdag 17 december jl. zijn de gezamenlijke vakorganisaties betrokken bij Stork Technical Services  Group en Stork B.V. geïnformeerd over de voorgenomen verkoop aan Fluor BV. Al eerder was bekendgemaakt dat de eigenaar van de Stork bedrijven Arle Capital  ook op zoek was naar een koper van zijn aandelen Stork. Deze zomer werd Fokker al verkocht aan het Britse GKN. Na zeven jaar Arle, is er dan nu overeenstemming bereikt met nieuwe eigenaar Fluor BV. Deze treedt op namens Fluor Corporation, een beursgenoteerd engineering, procurement en construction (EPC) bedrijf in de VS.

Deze koop/verkoop transactie valt in Nederland onder de Wet Overgang van Onderneming. Dat betekent dat al JE arbeidsvoorwaarden en dienstjaren/anciënniteit één op één mee overgaan. Je dienstverband wordt dus feitelijk ongewijzigd voortgezet inclusief je pensioenaanspraken.

Hoewel er nog een vervolgafspraak met je werkgever staat gepland, lijkt het ons goed om je alvast te informeren dat wij conform Cao en SER met je werkgever in overleg zijn over deze overgang. Wij zullen je zo spoedig mogelijk informeren over de uitkomsten van dit overleg.

woensdag 13 januari 2016

vorige  terug naar overzicht