3 juni 2020

Algemene nieuwsbrief

Arbeidsvoorwaardennota VHP2 voor 2016

Voor het jaar 2016 heeft het bestuur en de ledenraad de Arbeidsvoorwaardennota voor het jaar 2016 vastgesteld. De notitie behandeld de onderwerpen:

  • Sociale innovatie / duurzame inzetbaarheid
  • Sociaal plan
  • Vaste / variabele beloning
  • Collectieve salarisverhoging
  • Pensioen
  • Demotie

De volledige arbeidsvoorwaardennota vind je hier. Een reactie op de nota kun je sturen naar info@vhp2.nl

VHP2 in 2020 = VHP2020
Afscheid Tineke
Graag wil ik mij bij dezen voorstellen!
Principeakkoord Metalektro
Voor leden en introducÚs organiseert de VHP2 een netwerkbijeenkomst over Autisme op de werkvloer.
Het nieuwe ontslagrecht: ervaringen uit het eerste halve jaar

JOB FINDING WORK TEAM VHP2 maakt kennis met TRICEPS

Het Job Finding Work Team! Een initiatief van en voor VHP2-leden die zelf de regie nemen en elkaar ondersteunen bij het vinden en creëren van werk.
 
Het vinden en creëren van passend werk kost tijd en energie. De VHP2 faciliteert hierbij ondersteuning door leden met elkaar te verbinden en het aanbieden van een netwerk. Deze manier van werken blijkt in de praktijk enorm succesvol te zijn. Je neemt zelf de regie over je eigen inzetbaarheid en maakt daarbij gebruik van de kennis, vaardigheden en het netwerk van je collega’s van de VHP2. Het team presenteert zich steeds meer als een groep van professionals met enorm veel kennis en ervaring.


Op 20 januari jl. maakte het Job Finding Work Team kennis met  Jan Michielsen en Willem Hornstra van Triceps. Triceps levert al bijna 20 jaar diensten op het gebied van (executive) search, ad interim, coaching en  outplacement. Voor beide partijen was het een interessante middag om elkaar te leren kennen. Triceps is van mening dat mensen volledig in hun kracht moeten staan om professioneel en persoonlijk succesvol te zijn. Dit doen zij door leiders en hun teams inzicht te geven in zichzelf en de interactie met hun omgeving (ZelfKennen). Door hen te stimuleren bij het inventariseren van kansen en daarin duidelijke keuzes te maken (ZelfKiezen). En door hen te helpen bij het daadwerkelijk realiseren van de gewenste impact in het leven en leiderschap (ZelfSturen). Jan en Willem kennen het klappen van de zweep en weten uit eigen ervaring dat ZelfKennis de voedingsbodem is voor effectieve verandering.
Het Job Finding Work Team was positief verrast over de persoonlijke aanpak van Triceps. Er was die middag sprake van een levendige discussie met verschillende persoonlijke “take aways” voor de leden.   Voor meer info over Triceps: www.triceps.nl
Het Job Finding Work Team komt een (1) keer in de twee weken bij elkaar op een woensdag van 16.00 uur tot 18.00 uur op het kantoor van de VHP2 in Eindhoven. Voor leden die interesse hebben: Meld je snel aan want er is nog maar een  beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Meld je aan via info@vhp2.nl of via 040-2116222.

Aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief. Reageren: info@vhp2.nl
U ontvangt deze e-mail omdat u geabonneerd bent op deze nieuwsbrief.     
Copyright © VHP2 | Ruusbroeclaan 21 | 5611 LT Eindhoven | 040-2116 222 | info@vhp2.nl