VHP2, bewegen vanuit een visie

VHP2, bewegen vanuit een visie
De wereld van vandaag is niet te vergelijken met die van 25 jaar geleden. Dat komt zowel door de globalisatie als door de ontwikkelingen in de techniek. Actief in de technologische sector weten onze leden dit als geen ander.

Als vakvereniging voor hoger technisch personeel werken wij aan een duurzame toekomst voor deze sector in Nederland. Een toekomst waarin onze leden goed verdienen met uitdagend en inspirerend werk op topniveau. Een toekomst waarbij aandacht is voor de balans tussen werk en privé en je kunt genieten van een goed pensioen na een afwisselende loopbaan. Ook voor jou als Young professional! 

Tot ver in de jaren ’80 was een langlopend dienstverband bij één werkgever normaal. Nu draait het om het ontwikkelen van een (internationale) carrière bij wisselende werkgevers, waarbij je te maken krijgt met flexibele arbeidscontracten. Dat is niet altijd eenvoudig.

Wij kennen onze sector door en door. Als vereniging bieden wij onze leden advies, ondersteuning en begeleiding in iedere fase; van je eerste sollicitatie en het bepalen van je marktwaarde, je persoonlijke groei en inzetbaarheid, tot aan loopbaanbegeleiding bij een carrièreswitch, demotie of pensioen. Ook voor de juridische en fiscale gevolgen van iedere stap zijn onze professionele deskundigen beschikbaar.

Hoewel de technologische sector in Nederland het relatief goed doet, is er ook wel eens minder goed nieuws. Bedrijven, of onderdelen daarvan, sluiten of vertrekken naar verre oorden. Wij hebben ervaring in het afsluiten van sociale plannen namens de leden en via ons netwerk vind je vaak sneller weer een nieuwe baan.

Onze vereniging verandert ook. Met regelmaat voegen we nieuwe diensten toe. Centrale gedachte hierbij is om het onderlinge netwerk nog sterker te maken en door de leden beter te laten benutten.

Wij opereren genuanceerd. We staan voor constructief overleg en de lijnen in onze organisatie zijn kort. Zo is onze aanpak helder, snel en toegankelijk. Wij werken zo laagdrempelig mogelijk.
 
De VHP2 helpt je om je loopbaan vorm te geven. Wij bieden hiertoe een sterk netwerk, kennis en ervaring en goede onderhandelresultaten. We weten alles van salarissen, CAO's en pensioenen.

Word lid en maak ons waardevoller. Voor jezelf!